Plume 3'lü Akıllı...

Plume 3'lü Akıllı Menzil Genişletici

 

%100 Güvenli Alışveriş

 

Aynı Gün Kargo

 

İade Garantisi

PLUME Akıllı Menzil Genişletici

ADAPTIVE HOME WIFI: Değişen cihaz davranışlarına ve ağ koşullarına dinamik olarak uyum sağlayarak her cihazda güvenilir ve tutarlı bir internet deneyimi sunan dünyanın ilk ve tek kendi kendini optimize eden Wi-Fi teknolojisi.

BÜTÜN EV WI-FI KAPSAMI: çift Ethernet bağlantı noktalarına sahip kompakt, duvara takılabilir superpod'lar tüm evde kapsama alanı sağlar. Kapsama alanını genişletmek için gerektiğinde eklenti süper modülleri takın.

AI GÜVENLİĞİ: Evinizdeki bağlı her cihazı kötü amaçlı yazılımlardan, fidye yazılımlarından, virüslerden, kimlik avından ve daha fazlasından koruyun. Ayrıca, anormallik algılama ve cihaz karantinası gibi gelişmiş güvenlik özelliklerini kullanan Plume, kameralar, ışıklar, kapı zilleri, termostatlar ve daha fazlası gibi IoT cihazlarını siber tehditlerden korur.

HOMEPASS İLE KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ MİSAFİR ERİŞİMİ: Hepsi tek bir ağda olmak üzere misafirler için kişiselleştirilmiş şifreler oluşturun. Wi-Fi yazıcı veya kablosuz Akıllı hoparlör gibi paylaşmak istediğiniz cihazları seçin ve bebek kameraları ve termostatlar gibi başkalarına erişimi engelleyin.

EBEVEYN KONTROLLERİ: aile zamanına geri dönün! Her cihazın veya kişinin erişebileceği içerik türünü yönetin. Ekstra bir koruma katmanı için cihaz veya profil başına belirli web sitelerini onaylayın veya engelleyin. Bir internet dondurma planlayın, belirli bir cihaza veya kişiye mola verin ve internet kullanım seviyelerini izleyin.

EN HIZLI ÜÇ BAND TEKNOLOJİSİ: Yönlendiricinin yakınındaki istemci hızlarını sınırlayan statik, özel ana taşıyıcı bağlantılarına sahip diğer üç bantlı sistemlerin aksine, Plume her yerde maksimum hızlar için en iyi ana taşıyıcı Bağlantısını dinamik olarak otomatik olarak seçer.

KOLAY, HIZLI KURULUM: Plume'u akıllı telefonunuz aracılığıyla dakikalar içinde kurun. Mevcut internet servis sağlayıcınız ve modeminizle çalışır ve doğrudan duvara takılır. Artık kablolar yok.

EN İYİ DEĞERLENDİRİLMİŞ WIFI UYGULAMASI: iOS ve Android'deki Plume Uygulaması, ağınızı tam olarak görmenizi sağlar. Hız testleri çalıştırın ve ağınızın nasıl performans gösterdiğine dair günlük raporlar alın. Ev Wi-Fi ağınıza hangi cihazların bağlı olduğunu izleyin.

Şık ve akıllı Plume Pod'larla internet bağlantınızdan en iyi şekilde faydalanabilir ve evinizde benzersiz ve güvenli bir WiFi deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Plume Pod'lar, normal tekrarlayıcılara kıyasla siz gezinirken sürekli WiFi kapsama alanı sağlar. Ve bu, WiFi üzerinden bağlanan tüm cihazlar, ilgili gereksinimleri ve konumları için uygundur. Plume, komşu ağlardan gelen parazitleri de hesaba katarak ev WiFi'sini optimize eder. Bir daire için 3'lü set ile başlamak en iyisidir, 6'lı set ise bir ev için uygundur.

Sezgisel Plume WiFi uygulamasıyla akıllı Plume Pod'ları kolay ve hızlı bir şekilde kurun. Uygulamayı indirin, talimatları izleyin, bölmeleri dağıtın ve gidin. Uygulama aracılığıyla, hareket halindeyken istediğiniz zaman ev WiFi'nizi de kontrol edebilirsiniz ve Plume size daha fazlasını verir. İnternet güvenliğiniz için (kişisel şifreler), ebeveyn denetimleri (kara liste/beyaz liste) ve daha fazlası için çeşitli kullanışlı uygulamalara sahipsiniz. Ve sürekli olarak gelişmiş ICT koruması gibi yeni faydalı uygulamalar eklenmektedir.

Specific References

Yorumlar (0)